Site-uri de Vizitat ! ;)

duminică, 24 iunie 2018

Cum Sa Inveti Sa Investesti Pe Bursa In Mod Gratuit ?


A investi este foarte greu, dar foarte interesant în acelaşi timp. Trebuie să citeşti foarte mult, să te documentezi în legătură cu domeniile unde vrei să investeşti şi să fii mereu în contact cu lumea bursieră.
Ceea ce nu este rău deloc. Trebuie să acorzi din timpul tău şi banilor tăi. A investi pe bursă este interesant, palpitant şi îţi oferă un grad de satisfacţie ridicat în momentul în care reuşeşti să fii mereu pe plus.
Toate aceste lucruri ţin şi ce tip de investitor eşti. Eşti unul conservator care doreşte investiţii pe termen lung (eu unul acest tip de investitor îl aleg) sau unul care doreşte să fie activ şi să reuşească să facă tranzacţii importante cu profit pe termen scurt. În cazul celui de-al doilea tip este nevoie de un timp mai mult petrecut pe bursă.
Însă, cum pot să învăţ şi eu să investesc pe bursa? am tot citit tot felul de articole, cărţi despre investiţii şi nu ştiu cum să încep şi nici nu vrea să pierd bani încă de la început.  
Eu îţi recomand să-ţi faci un cont demo de investiţii unde să foloseşti anumiţi bani virtuali pe care să-i investeşti în diferite companii. Faci acest lucru timp de 1-2 luni şi după poţi începe uşor-uşor şi cu contul tău adevărat.
Printre cele mai importante beneficii regăseşti următoarele:
  • Înveţi să tranzacţionezi la bursă fără să rişti bani şi în condiţii de piaţă reală;
  • Tranzacţionezi la BVB 50.000 RON virtuali timp de 30 de zile,
  • Ai acces gratuit la cea mai performantă platformă de tranzacţionare pe Web, iPhone şi Android;  
  • Contul demo este gratuit şi îl poţi face oricând şi de oriunde vrei tu.  
  • Dacă vrei să dai o şansă educaţiei tale bursiere, îţi poţi face un cont demo de AICI. > https://www.pontbursier.ro/ 
  • Dar mai multe info si date gasiti pe site'ul Pont Bursier .ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mai multe info aici pe site-ul www.PontBursier.ro

Topul site-urilor Romanești despre bursa !

Printre cele mai cautate si vizitate site-uri Romanesti despre bursa de la Bucuresti , gasim site-ul >  www.PontBursier.ro  unde de ...